Botilbuddet H.C. Branners Vej får nyt udendørsmiljø

Botilbuddet skal fra december være bolig for unge voksne med psykisk sårbarhed, når de første beboere flytter ind i det nye botilbud efter ombygningen. Det er 34 beboere, der flytter ind, som primært vil være unge voksne med psykisk sårbarhed i alderen 18-40 år. Før ombygningen blev bygningerne brugt til som plejecenter. Udover ombygningen skal der etableres og indrettes et udendørsmiljø. I 2018 er der afsat 2,495 mio. kr. i Socialudvalgets anlægsoversigt til aktivitetsændringer af bygninger inden for socialpsykiatri og rusmiddel. Det er en del af de penge, som skal finansiere udendørsmiljøet. Økonomi- og Erhvervsudvalget anbefaler, at byrådet godkender anlægsbevillingen. *Byrådet godkender bevillingen.
(Økonomi- og Erhvervsudvalget, 05.06.2018, punkt 5, Byrådet, 18.06.2018, punkt 5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *