Planer vedtaget for nyt boligområde mellem Øster Bordingvej og Nordre Højmarksvej

Plan- og Vejudvalget har vedtaget en lokalplan og et tillæg til kommuneplanen, der gør det muligt at bygge 177 rækkehuse i op til tre etager og 9 parcelhuse. Planerne har været i fire ugers høring, og der er kommet fire høringssvar. På baggrund af svarene er der ændret i lokalplanen. Blandt andet er det tilføjet, at regnvand skal håndteres på egen grund. Plan- og Vejudvalget har også godkend, at der bruges 3,5 mio. kr. til at anlægge nye vej, stier, og en tunnel under Øster Bordingvej i forbindelse med hele boligudviklingen mellem Øster Bordingvej, Nordre Højmarksvej og Brunbakkevej.
(Plan- og Vejudvalget, 05.11.2018, punkt 4 og 15)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *