Ændringer i opførslen af fire etageboliger på Bredhøjvej

På Bredhøjvej 14d er Midtjysk Boligselskab i gang med at opføre 120 almene familieboliger fordelt på 4 punkthuse i 10 etager. De opføres i to etaper. Midtjysk Boligselskab ønsker at ændre i opførslen af boligerne i etape 2, fordi de vil optimere byggeriet. I selve byggeriet vil de gøre boligerne mere tilgængelige og handicapegnede ved at gøre elevatorerne og badeværelserne større og lave væggene mellem værelserne fleksible, så de kan fjernes eller flyttes. De vil også placere depotrummene i boligerne frem for i kælderen og minimere fællesarealerne, så de udgør en mindre andel af boligernes arealer. Derudover søger Midtjysk Boligselskab om at ændre udlejningskravet, så de er de første 30 og ikke 60 boliger, som skal være udlejet i etape 1, inden opførelsen af boligerne i etape 2 kan gå gang, og at få godkendt ansøgningen om støtte til byggeriet, som også er forhøjet i forhold til den oprindelige. Økonomi- og Erhvervsudvalget indstiller til byrådet at godkende ændringerne, ansøgningen og de forhøjede bevilling. *Byrådet godkender indstillingen.
(Økonomi- og Erhvervsudvalget, 12.06.2018, punkt 8, Byrådet, 18.06.2018, punkt 17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *